1500 Wood

Termékkategóriák
Filters
Gyártó
Gyártói garancia
Kopásállóság
Vastagság
Lerakás módja szerint
Padlófűtés
Szín szerint

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Biztos befutó a kereskedelmi felhasználás során

Verhetetlenül környezetbarát, határtalanul kreatív és rendkívül rugalmas – az új wineo 1500 minden szempontból meggyőző. Ez vonatkozik az olyan nagy forgalmú helyekre, mint a közintézményekre, de természetesen a saját házára is. A wineo 1500 ugyanis nem csak jól néz ki, de kiemelkedően strapabíró.

A fenntarthatóság és a hosszú élettartam tekintetében kiemelkedő tulajdonságai mellett a wineo 1500 kollekció a dizájn és forma átfogó választékát is kínálja. Az építészek és tervezők előszeretettel tervezik be egyedi stílusú épületek formavilágába.

wineo 1500

  • Kivitel: ragasztás
  • Felhasználási osztályok: 23/34/43 nagy teherbírású használatra háztartási, kereskedelmi és könnyűipari területeken.
  • Abszolút tervezési szabadság az Ön által preferált dekorációval: wineo 1500 személyre szabva

5x jobb | A legjobb összetevők a maximális teljesítményért

RENDKÍVÜL TARTÓS

A wineo 1500 padló – 500 kg súllyal, 6 km/h sebességgel 25 000szer áthaladva – kifogástalanul bírja a strapát. Ezt a Bielefeldi Alkalmazott Tudományok Egyeteme (FH) is bizonyította, ami a termék könnyűipari alkalmazhatóságát igazolta. Ezenkívül az EN ISO 24343-1 szabványnak megfelelően ~ 0,05 mm nyoma marad csupán a burkolat felületén ekkor terhelés következtében.

KÜLÖNÖSEN HŐMÉRSÉKLET-STABIL

A wineo 1500 még a nagy hőterhelésnek is ellenáll, például a helyiség hőmérsékletének változása esetén. Az EN ISO 23999 szabvány szerint magas fokú hőállósággal rendelkezik.

RENDKÍVÜL GAZDASÁGOS

Akár 30%-os megtakarítás a tisztítási és erőforrásköltségek terén – rendkívül alacsony életciklusköltségeinek köszönhetően a wineo 1500 rendkívül gazdaságos. Ezt a Pfiff Intézet tanúsította.

KIEMELKEDŐEN UV-ÁLLÓ

Osztályának más padlóburkolataihoz képest a wineo 1500 nagyon magas, ≥7-es fényállósággal rendelkezik. Az EN ISO 105 – B02 szabvány ezért tanúsítja a kiváló UV-ellenállóságot.

TELJESEN SZAGSEMLEGES

A TÜV Proficert tanúsító szervezet megerősíti, hogy a wineo 1500 teljesen szagtalan a telepítés és a használat során. Nincsenek zavaró szagok.