FN akusztikus falpanelek

Az FN Acustico falpanelek esetében a design és a funkció harmóniában vannak. Minden helyiség számára kivételesen szép designelemet nyújtanak.

Kiválóan alkalmasak különböző helyiségekben: nappaliban, gardróbban, hálószobában, gyerekszobában, zeneteremben, étkezőben vagy akár otthoni irodában való alkalmazásra. 

Emellett üzleti és szolgáltatói területeken: szállodákban, éttermekben, várótermekben, kantinokban, irodákban, bankokban és bemutatóterekben is tökéletesen megállják a helyüket.

Akusztikus falpanel

Akusztikus falpanel

Méret: 57cm x 240cm x 19 mm

Ami a mai világban fontos szempontnak számít, ez az elegáns termék fenntartható módon, 60%-ban újrahasznosított PET palackból készül.

A panelek mögött vízhatlan hordozótábla található. Ezt a felületet kell a falhoz ragasztani és erre csatlakoznak az MDF-ből (tömörített faőrleményből) álló lamellákat.

A zajcsökkentő panelek két különböző felülettel rendelkeznek:

  • laminált
  • furnér

Hangszigetelés szempontjából is kiváló választás az akusztikus falpanel: akár 25%-kal csökkenti a kiszűrődő zajokat. 

(Súlyozott zajelnyelési együttható: αw = 0,25. Az EN ISO 354 és az EN ISO 11654 szabványoknak megfelelően tesztelve. Egy kb. 10 cm vastag alépítménnyel a hangszigetelés 60%-ra nő: αw = 0,60)

Basic profil

240 cm-es belmagasság fölött az opcionális Basic profil segítségével akár 250 cm, vagy 260 cm-es belmagasságig könnyen telepíthetők lesznek a panelek, mivel közvetlenül a profilra lehet őket fektetni.

Dekorok

8 különböző színben elérhető termék: tölgy furnér, dió furnér, füstölt tölgy furnér, kőris furnér, tölgy laminált, zebrano laminált, beton laminált, antracit laminált.

Bruttó árak

Tölgy furnér

24 700 Ft / m²

Dió furnér

29 900 Ft / m²

Füstölt tölgy furnér

25  400 Ft / m²

Kőris furnér

24 700 Ft / m²

Tölgy laminált

21 800 Ft / m²

Zebrano laminált

23 200 Ft / m²

Beton laminált

23 200 Ft / m²

Antracit laminált

23 200 Ft / m²

Hexago

Extravagáns térhatású idomokból felépülő, dizájnos fali panel. Ez az FN HEXAGO. Felépítése hasonlatos az FN ACUSTICO-hoz. Újrahasznosított PET-táblából és MDF idomokból áll. Az egyes idomok mérete: 300 x 260 x 19 mm.

Bruttó ár: 7290 Ft/csomag (2db)

Árajánlatot kérek

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, érdeklődjön kollégáinknál.

Újdonság

Elérhetőek új FN akusztikus falpanel termékeink

Az FN Acustico falpanelek esetében a design és a funkció harmóniában vannak. Minden helyiség számára kivételesen szép designelemet nyújtanak.