Laminált padló

Termékkategóriák
Filters
Gyártó
Gyártói garancia
Hordozóréteg
Kopásállóság
Vastagság
Lerakás módja szerint
Padlófűtés
Szín szerint

1–40 termék, összesen 204 db

A laminált padlóburkolatok anyaga több mint 90%-ban fa. Ez azonban nem a hagyományos értelemben vett fűrészáru, hanem környezetbarát faőrlemény, amelyből nagyszilárdságú (850-890 kg/m3 fajsúlyú HDF) hordozólap készül. A hordozólap felszínén impregnált, UV-álló, színtartó dekorréteg, és az ezt védő, átlátszó, kopásásálló, különlegesen kemény melamingyantás védőréteg van. A panelt hátoldalt ugyancsak melaminos balanszrétege teszi szendvicsszerkezetűvé és egyben formatartóvá, mivel e réteg szilárdsága azonos a fedőrétegekével. Felépítéséből adódóan a laminált padlólapok vastagsága 7-12 mm, így vizes rendszerű padlófűtés esetén is alkalmazhatók.

Fontos: a bemutatott fotók nem reprezentálják teljes valóságában az egész felületet, arról csak általánosságban szolgálnak információként, ezért a honlapunkon látható laminált padló képek csak tájékoztató jellegűek.

Újdonság

Elérhetőek új FN akusztikus falpanel termékeink

Az FN Acustico falpanelek esetében a design és a funkció harmóniában vannak. Minden helyiség számára kivételesen szép designelemet nyújtanak.