GARANCIA – Laminált padló

GARANCIA – Laminált padló

–        Kopásállóság: garanciális igény keletkezik, amint a dekorréteg legalább egy négyzetcentiméteres felületen teljesen eltűnik. A táblák szélein elálló kopásjelenségre nem terjed ki a garancia.

–        Fényállóság: napfény hatására a dekor nem változtathatja a színét. Fényállóság a Blauwoll-skála 6. fokozata szerint. A vizsgálati eljárást az EN 20105 szabvány alapján végezték el. Kivéve a természetes öregedési folyamatot.

–        Foltosodással szembeni ellenállás: kézkrém, alkohol, természetes gyümölcs- és zöldséglevek, kávé, cola és hasonlók.

Garanciális feltételek

A garancia minden Kaindl laminált padlóra vonatkozik, melyeket normál igénybevétel mellett, a javasolt igénybevételi osztály szerint az MSZ-EN 685-ös szabvány szerint fektettek le, de nem vonatkozik a szokásostól eltérő, rendkívüli kémiai vagy mechanikai igénybevételnek kitett terhelés esetén. Ipari (közületi) felhasználás esetén a Kaindl laminált padlóburkolatok teljes kollekciójára a fenti garancia mértéke általánosan 5 év.

Kezelés

A nem rendeltetés szerinti használat, valamint az előírástól eltérő tisztítás és ápolás kizárja a garanciaigények érvényesítését. Ipari (közületi) felhasználás esetén megfelelő szennyfogó zóna kialakítása szükséges. A tisztítási és ápolási útmutatók betartása feltétele a garancia érvényesítésének. Ez a garancia nem vonatkozik a normál, természetes kopási jelenségekre.

Igényérvényesítés

Minden minőségi kifogást írásban kell bejelenteni (az ehhez szükséges kérdőívet kérje üzletünkben), a kitöltött garanciajegyet és az eredeti számlát mellékelve. A garanciális igényt a hiba jelentkezésétől számított 2 hónapon belül kell igazolhatóan jelezni.

A reklamáció elfogadása előtt fenntartjuk a megtekintés vagy harmadik fél által történő szemrevételezés jogát.

Garanciális kötelezettségek

A garanciális kötelezettségek kizárólag az áru mindenkori értékéhez igazodnak. A mindenkori érték meghatározása a garanciaidő alapján történik. Például a 7mm vastag Kaindl laminált padlóknál a garanciális kárpótlás az áru újkori értékének 1/15-ével csökken évente. A garanciális hiba elismerése esetén hibás táblák helyett térítésmentes csereárut szállítunk a vásárló számára az eredeti értékesítési helyre. A lerakás költségei a vásárlót terhelik. Ha a Kaindl laminált padló már nem kapható a kívánt dekorral, akkor az aktuális kínálatból kell választani.