Vinylpadló

A vinyl padlólapok megannyi előnyös tulajdonsága mellett nem is tudunk negatív jellemzőt megemlíteni. A többi burkolathoz képest sokkal puhább, csendesebb, kellemesebb a járás rajta, ízületkímélő, mezítláb is nyugodtan lehet rajta járni. Olyan meleg érzetet biztosít, hogy még padlófűtésre sincs szükség. Mivel nehezen éghető – amit egy égéskésleltető anyag hozzáadásával érnek el – közületekbe is kiválóan alkalmas. Nagyon könnyű tisztán tartani, bírja a vizet, ezért kórházakba, irodaházakba előszeretettel alkalmazzák. Konyhába, fürdőszobába, de akár uszodába is tehető. A felületi struktúrát hosszú ideig megtartja a speciális (Wineo gyár által kifejlesztett) poliuretán lakkrétegnek köszönhetően, így nem csúszós.

Ez a lakkréteg adja a vinyl padló értékállóságát és magas minőségét. A Wineo gyár vinyl padlói rendelkeznek az A+ értékű legszigorúbb szabályoknak megfelelő tanúsítványokkal. Olyan lágyító anyagokat használnak a gyártás során, amelyek nem távoznak a padlóból, nem lélegzünk be káros anyagokat. A Kék Angyal díj is igazolja, hogy nem tartalmaz rákkeltő anyagot. Még egy alma is több formaldehidet bocsát ki, mint a Wineo német gyártó vinyl padlója.

Fontos: a bemutatott fotók nem reprezentálják teljes valóságában az egész felületet, arról csak általánosságban szolgálnak információként, ezért a honlapunkon látható vinyl padló képek csak tájékoztató jellegűek.