Kíváncsi, hogy néz ki a választott parketta lefektetve? Próbálja ki a VIRTUÁLIS PADLÓ STÚDIÓT!
részletek
 
 
 

Duna Parketta

1138, Budapest,
Váci út 168/F

Nyitva tartás:
H-P: 8.00 - 18.00
Sz: 9.00 - 14.00

Telefon.:
+ 36 1 412 1729
Fax:
+36-1-412-1730
info@dunaparketta.hu

 
 
Szalagparketta:

A szalagparketta háromrétegű, ragasztott szerkezetű, környezetbarát, úsztatott eljárással fektethető készparketta. Felső rétege kb. 3,3 mm vastag színfaborítás, amelyet két – általában fenyőfa – hordozóréteg tart.

A szalagparketta általános jellemzői:

A szalagparketta higiénikus és esztétikus faburkolat. Választását egészségügyi okok is indokolhatják. Sztatikus feltöltődésre nem hajlamos, továbbá könnyen tisztán tartható. Az allergiát okozó poratkák nem tudnak megülni benne, mint a textil burkolóanyagokban.
Ellenállóak a klimatikus változásokkal szemben, s kevésbé hajlamosak a vetemedésre. Többször csiszolhatók, felújíthatók, így akár hosszú évtizedeken keresztül élvezhetjük a természet szépségét a környezetünkben. A parketta felülete UV lakkal vagy olajjal kezelt, amely lerakás után azonnali használatra teszi alkalmassá. A padló azon részét, amelyen járunk, úgynevezett kopórétegnek hívjuk. Ez készül 3 soros, 2 soros és 1 soros (osztatlan) mintázattal. Lerakásuk gyors és gazdaságos, ragasztás nélkül, pattintással történik.
Előnye az optimális stabilitás, a viszonylag csekély 14-15 mm-es vastagság, az egyszerű lerakhatóság és a gyári felületkezelés. Kíméletes használat és gondos ápolás mellett a fapadlók hosszú időre szóló burkolatoknak számítanak.

  • Csomagolása zsugorfólia

A szalagparketta ápolása:

Felülete porszívóval, vagy erősen kicsavart nedves ruhával könnyedén tisztítható. A kész burkolatok rendszeres ápolással és a relatív légnedvesség szintentartásával hosszú távon nyújtanak hangulatos, természetközeli környezetet.

 
cégünkről | termékek | szolgáltatások | akciók | kapcsolat