Kíváncsi, hogy néz ki a választott parketta lefektetve? Próbálja ki a VIRTUÁLIS PADLÓ STÚDIÓT!
részletek
 
 
 

Duna Parketta

1138, Budapest,
Váci út 168/F

Nyitva tartás:
H-P: 8.00 - 18.00
Sz: 9.00 - 14.00

Telefon.:
+ 36 1 412 1729
Fax:
+36-1-412-1730
info@dunaparketta.hu

 
 
Kaindl

A Kaindl cég világvezető a laminált parketta gyártók között. Több mint 100 éve alapított vállalkozás székhelye az ausztriai Salzburg városban található. Sikerük a kiváló minőségű áruk és azok folyamatos újításában rejlik.
A legkorszerűbb, legújabb logisztikai fejlesztésük révén, valamint az ott dolgozó emberek magas szintű képzettsége, munkához való viszonya teszi még tökéletesebbé vállalatukat.

A Kaindl gyár termékeinek jellemzői:

A Kaindl gyár termékeinek jellemzői közé tartozik a magas fényállóság (azaz napfény hatására nem fakul ki a laminált padló és sokáig megőrzi egységes, szép színét); a foltosodással szembeni ellenálló képesség; a letisztult, egyedi felület kialakítás; a természetesség, melyet eddig csupán a valódi fapadlók nyújtottak; az időtállóság, és a speciális egészségkímélő tulajdonságok.

A Kaindl különösen nagy gondot fordít a környezetre és a környezetvédelemre egyaránt.

A gyár felelősséggel tarozik az erdőkért, a természetért.

A Kaindl kizárólag olyan alapanyagot dolgoz fel a gyártás során, amely fűrészáru előállítása során keletkezett famaradék illetve dorongfa. De ez csak egy a sok ökológiai mérföldkő közül, amelyeket a gyár a környezetvédelem érdekében meglépett.

A Kaindl gyár termékei a közérzetünkre is jó hatással vannak, amely abban mutatkozik meg, hogy a legmagasabb követelményeknek is megfelel higiénia és egészség terén.

A padlók hordozórétegéhez kizárólag olyan fa válogatást használ a gyár, amely a PEFC- certifikáttal rendelkezik.

A csomagolásokon található un. GREENGUARD címke garantálja Önnek a magas minőséget a természet védelmében.

Az egészség szempontjából egyik legfontosabb tényező, hogy a világon a Kaindl gyártotta az első panelt, amely olyan mértékben tartalmaz formaldehidet, mint a megnőtt, kifejlődött fa.

A Kaindl laminált padlók 90 % fa alapanyagból készül. Ellentétben a mérgező anyagokkal, a Kaindl termékek több év távlatában nézve is energia és alapanyag szempontjából problémamentesek, mivel a padlók több mint 85 % - a forgács- és rostos faalapanyag termékként újrahasznosíthatók.

Az Ökológia értelme, az Ökológia értéke

Számos laminált padlót és faparkettát gyártó cég közül a KAINDL az egyik legnagyobb gyár, aki kíméli a környezetet és figyelmet fordít a klímára is. Ez manapság égető probléma az ipari létesítmények felfokozott gyártási folyamatai során. A Földünk védelmében számos szabályt be kellene tartani, amivel kímélhetnénk az élő területeinket.

A Kaindl gyár költségeket és munkát nem sajnálva teszi meg ezeket a lépéseket, annak tudatában, hogy az utódoknak is élhető világot tudjon hátrahagyni.

A KAINDL termékek ökológia szempontból ésszerűen felépítettek a nyersanyagtól a végtermékig. Kizárólag megújítható alapanyagokat használ és megakadályozza, hogy bármilyen káros anyag a gyártási folyamat során a levegőbe, a környezetbe jusson.

 
cégünkről | termékek | szolgáltatások | akciók | kapcsolat